• -8,5%
Duo Realis Jerkbait 120SP Pike Limited
search
  • Duo Realis Jerkbait 120SP Pike Limited

Duo Realis Jerkbait 120SP Pike Limited

₺711,89
₺651,38 8,5% kazanın
Vergi dahil
Desen: Black Gold 0B
  Güvenli Ödeme

PCI Standartlarında güvenli ödeme

  Yetkili Satıcı & Servis Noktası

Shimano & Daiwa markalı ürünlerin yetkili satıcısı ve servis noktası

  Güncel Stok

Kendi güncel stoğumuzdan hızlı teslim

  Aynı Gün Kargo

Hafta içi 14:00' e kadar verilen siparişlerde

Adet
Stoktaki son ürünler - 3 iş gün içerisinde teslim edilir

Yeni Pike Limited serisi, Avrupa'nın ikonik yırtıcısı turna balığına yöneliktir ve savaşa hazırdır - iki ağır üçlü kanca ile donatılmış ve en yaygın turna balığı yemi desenlerinden bazılarıyla giydirilmiş olarak, dünyanın en iyi su tehditlerinden birine daha da fazla zarar vermeye hazırdır.

Balıkçılığın geleceğini gören çok rollü bir jerk-bait

Realis büyük rip yemlerinin amiral gemisi.  Suyu hızlı bir şekilde kaplamak veya hareket halindeyken hedefe yönelik olmak için çok yönlülüğü ile tanınması, Realis Jerkbait 120'yi büyük yem kullanıcıları arasında süper bir araç haline getirmiştir.

120'den yayılan yoğun flaş, kendi boyutundaki diğer ripbaitlere kıyasla önemlidir. Bu, yemlerin son derece uzun profilinden ve gövdesini 180 derece (göbek yukarı) döndürme yeteneğinden kaynaklanır. Bu, verilen hafif kamış seğirmeleri ile kolayca elde edilir.  120 saniye bir rip-yem olarak, ağır kamış gerginliği olmadan kolayca "yırtılabilir".

Bir başka güçlü özelliği de doğrusal veya amaçsız sürüklenmeyi önleme konusundaki doğuştan gelen yeteneğidir. Doğrusal sürüklenme, hemen durma yeteneği olmayan bir jerkbait'te görüntülenir, böylece olta balıkçısına yem belirli hedeflerin yakınında veya yanında çalışırken daha az kontrol bırakır. 120SP farklıdır.  Olta balıkçılarının belirttiği gibi, "bir anda durabilir", fiske vurabilir veya birkaç inçlik bir yarıçapta döndürülebilir. Yan yana "tack" veya yürüyüşü de inç aralıklıdır. Realis Jerkbait 120SP o kadar iyi dengelenmiştir ki, yem, hareketi sırasında "çökmeden" (başarısız olmadan) bir krank yemi gibi geri çekilme sırasında yakılabilir.

Dayanıklı çerçeve yapısına gizlenmiş üst düzey bileşenler sayesinde 120SP'de çoklu eylemler ve çok yönlülük mümkündür. 120SP'nin dudak kenarları incedir ancak güçlendirilmiş üç konum sayesinde sektördeki en güçlü kenarlardır.

Büyük tungsten balast, tungsten yatakları aşırı açılarda bile sıkıca "oturttuğu" belirtilen sofistike bir ray ve taşıma sistemi üzerinde hareket eder ve yemlerin, yatağın gevşeyip hareketi öldürme tehlikesi olmadan olta balıkçılarının ilk verdiği aksiyonda baskın hareket etmesini sağlar.

Özellikler

Ağırlık: 17.8gr
Yüzme Derinliği: 1.3m - 1.8m
Yüzerlik: Suspending (Askıda Kalan)
İğneler: 2 x #2

ADA4054
2 Öğeler

Bilgi kartı

Ağirlik (g)
17.8
Yüzerlik
Asılı Kalan

Belirli Referanslar

ean13
4525918080525
MPN
ADA4054
Yorumlar (0)
Başa Dön